Hjälp på plats hos dig

Något som efterfrågas allt mer är att kunna hyra in en resurs för information- och kommunikationstjänster på plats i verksamheten hos företag. Situationen kan vara så att det  finns en kommunikationsavdelning som behöver extra hjälp men som inte har behov att anställa någon ännu, eller där företag saknar denna kompetens men där behovet inte är så stort att man vill anställa någon på heltid.

 

Det kan gälla hjälp med grafiskt material som broschyrer, foldrar, säljmaterial med mera. Men också fotograferingar, illustrationsarbeten, sociala medier, digital marknadsföring, material till nyhetsbrev, pressinformationer och allt annat som förekommer inom området information, marknadsföring och kommunikation. Kort sagt som en liten inhyrd kommunikationsavdelning. Oavsett om det gäller några timmar eller dagar i veckan.

 

Att vara ute på plats ger stora fördelar som en större insyn i verksamheten, snabbare beslutsvägar och mer effektiv kontakt med uppdragsgivaren. Vi arbetar tidvis på det sättet åt olika företag och organisationer och pratar gärna mer om en sådan lösning om det är aktuellt hos dig. 

låter detta intressant för ditt företag?

Kontakta oss så vi får höra mer.